1061 Budapest, Andrássy Avenue 20   +3613540954   info@callashouse.com

Luxus hotel Budapest - Callas House

HU EN

Luxus hotel Budapest exkluzív negyedében: a Callas House varázsa

Amikor Budapest szívében, az Andrássy út fényűző sugárútján sétálunk, a Magyar Állami Operaház mellett egy különleges épület tűnik fel, mely nemcsak helyet kapott a város arisztokratikus szívében, hanem szinte beleolvad a környezetébe is. Ez a Callas House, egy boutique hotel, amely tökéletes választás azok számára, akik a luxust keresik.
Luxus hotel Budapest

Luxus hotel Budapest: a századfordulós Budapest a modern korban

A Callas House tervezése során a századfordulós Budapest pompáját ötvözték a modern kor igényeivel. A hotel belső terei egy igazi művészeti alkotásként tárulnak elénk, ahol minden egyes részlet a múlt szépségét idézi, miközben a legmodernebb berendezési elemekkel van felszerelve. A hotel díszítésében és bútorozásában a prémium minőség érezhető, az egyedi tervezésű bútorok és a kiváló minőségű anyagok kényelmet és eleganciát sugároznak.

Luxus hotel Budapest előkelő negyedében

A Callas House szobái igazi menedéket nyújtanak a város zajától. Minden szoba egyedileg van berendezve, hogy a vendégek teljes mértékben élvezhessék az itt eltöltött időt. A finom szövetek, a kézzel kiválasztott dekorációs elemek és a tágas, jól megvilágított terek együttese teszi igazán különlegessé ezt a helyet. Az exkluzív szobákban található modern technológia, mint az okos TV-k és a gyors internetkapcsolat, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek kényelmesen érezhessék magukat.

Luxus hotel Budapest luxus sugárútján

A Callas House nemcsak egy hely, ahol megpihenhetünk, hanem inspirációt is nyújt. A hotel minden zuga, minden berendezési tárgya a múlt és jelen harmóniáját sugallja, inspirálva ezzel a vendégeket, hogy felfedezzék Budapest rejtett kincseit. A design olyan egyedi és sokrétű, ami garantáltan megfogja azokat, akik szemet gyönyörködtető és stílusos környezetben szeretnék tölteni idejüket.

A Callas House tökéletes választás azok számára, akik a mindennapokban is a luxust keresik. A hotel közvetlen környezetében található luxusüzletek, exkluzív éttermek és kávézók teszik lehetővé, hogy a vendégek egy helyen élvezhessék a vásárlás és a kikapcsolódás minden pillanatát. A hotel maga is kínál egy fantasztikus helyet; Callas Café & Restaurant-ot, ami nincs összekötve a hotellel ugyan, de a szállás vendégei ebben az étteremben fogyaszthatják el reggelijüket egy külön, erre az alkalomra kialakított, elkülönített teremben. 

A Callas Café-t bátran ajánljuk a nap további pontjaiban is, hiszen a remek kávék, koktélok és fantasztikus ételek mellett a hely atmoszférája és a kiváló vendégszeretet is elvarázsolja a látogatókat.

Luxus hotel Budapesten, az Opera mellett

A Callas House egyedülálló elhelyezkedése, közvetlenül a Magyar Állami Operaház mellett, különleges vonzerőt jelent azok számára, akik a művészetek iránt érdeklődnek. Az Opera gyönyörű épülete és az itt rendezett világszínvonalú előadások látogatása igazi kulturális élményt nyújtanak, amelyet a Callas House-ban eltöltött éjszaka tökéletesen kiegészíthet.

Azok számára, akik távolabbról érkeznek az Operaház előadásaira, a Callas House kínálja a legmagasabb kényelmet és kiváló elhelyezkedést. Az Opera előtti és utáni pillanatokat is élvezhetik a vendégek, hiszen mindössze néhány lépésre van a szállástól. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy az előadás előtt egy pohár borral vagy egy könnyű vacsorával készüljenek fel az estére, vagy az előadás után is folytathassák az estét a Callas Café & Restaurant kellemes környezetében.

Luxus hotel Budapest szívében páratlan elemekkel 

Kijelenthetjük, a Callas House több, mint egy hotel; ez egy olyan hely, ahol a luxus minden elemét megtapasztalhatják a vendégek. Ahol a történelem és a modernitás elegánsan ötvöződik, és ahol minden egyes részletben a gondoskodás és a minőség érződik. Azok számára, akik igazán egyedi és emlékezetes élményre vágynak Budapest szívében, a Callas House kínálja a tökéletes menedéket.
Cookie Accepting