1061 Budapest, Andrássy Avenue 20   +3613540954   info@callashouse.com

Étkezés | Svédasztalos reggeli, minibár és szobaszerviz a Callas House-ban

HU EN
Étkezés a Callas House-ban

Étkezés a Callas House-ban

Callas Café & Restaurant

Előkelő elhelyezkedés és étkezési élmény. Mély szenvedélyünk a konyhai tudás elsajátítása, és ez teszi a Callas Café & Restaurant-ot egy elegáns étteremé, ami bármely napszakban kész kielégíteni igényeit. Belseje tágas és pompás. Konyhánk klasszikus Magyar és a nemzetközi konyhát vegyíti egymással, ahol elérhető reggeli, ebéd, és vendégeink szórakozására szalon zenével ellátott vacsora. Vagy csak lépjen be és igyon egy finom kávét és egyen egy ízletes süteményt. Tavasztól egészen ősz elejéig teraszunk is működik, ami felejthetetlen tapasztalatot, és élvezetet nyújt vendégeinknek, az igazi budapesti környezet megismerésével, és a Operára és az Andrássy útra való kilátásával.

Nyitva tartás: 10:00-23:00-ig.

További információért kérem látogassák meg a www.callascafe.hu weboldalunkat.
 

Büfé reggeli

A mi páratlan stílusú étkezőnk gazdag választékú büfé reggelit kínál, tojással , kávéval vagy teával. Ebben a kis elválasztott barátságos térségben a Callas House vendégei tökéletesen tudják élvezni a reggeli ételüket, és a pihentető környezetet, ami jó kezdést ad egy tökéletes napnak.
Reggeli: 7:30-10:30-ig.

Reggelit lehet elvitelre kérni de előre kell jelezni.
 

Szobaszerviz

Élvezze ételét egy pohár bor vagy pezsgő társaságában a szobájában vagy a teraszon. A mi gondosan összeválogatott szobai étkezéshez kialakított menünk, egy széles választékát mutatja be a könnyebb ételek és a számottevő alkoholos és alkohol mentes italoknak. Szállítva a szobájában megadjuk magának a lehetőséget, hogy egy kellemes privát élménnyel fokozza a nálunk töltött időt.


Kiszolgálás: 11:30-23:00-ig.
 
Cookie Accepting