1061 Budapest, Andrássy Avenue 20   +3613540954   info@callashouse.com

Hotel Budapesten - Callas House

HU EN

Hotel Budapesten, a város szívében

Ha Ön egy különleges, stílusos szálláshelyet keres a magyar főváros szívében, a Callas House lehet a tökéletes választás Ön számára. Ez a boutique hotel nem csupán elhelyezkedésével, hanem különleges atmoszférájával is kiemelkedik a budapesti szállodák sorából. Fedezze fel a Callas House különleges világát, ahol az elegancia és a modern kényelem találkozik Budapest szívében, és élje át a főváros varázsát egy igazán stílusos és exkluzív környezetben.
Hotel Budapesten

Hotel Budapesten régre nyúló történelemmel

A Callas House egy történelmi neoreneszánsz palota Budapest szívében, amit eredetileg Zsigmond Komperz, egy gazdag kereskedő és bankár rendelt meg. Az épületet 1881-ben tervezte Vilmos Freund, egy évvel azután, hogy megnyitották a szomszédos Magyar Állami Operaházat. 

Az épület története során több funkciót is betöltött, többek között kávézóként és banki irodaként szolgált, mielőtt a 21. század elején David Collins tervező art deco stílusban felújította. Ma a Callas House és a Callas Café & Restaurant helyet kapott benne, megőrizve a palota kulturális és gasztronómiai jelentőségét.

Hotel Budapesten, az Andrássy úton

A Callas House Budapest egyik legelőkelőbb sugárútján, az Andrássy úton található, közvetlenül a Magyar Állami Operaház mellett. Az Andrássy út, amelyet gyakran emlegetnek Budapest „Champs-Élysées”-eként, luxus üzletekkel, kávézókkal és kulturális intézményekkel büszkélkedhet.

A Callas House könnyen megközelíthető mind a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, mind a város többi részéről. A közeli metróállomások, mint a Deák Ferenc tér és az Oktogon, segítségével gyorsan elérhető a város bármely pontja.

Hotel Budapesten prémium berendezéssel

A 2015 óta üzemelő Callas House 25 magas színvonalú szobát kínál vendégeinek, mindegyiket prémium berendezésekkel és művészeti elemekkel díszített belső térrel felszerelve. A szobák art deco és szecessziós stílusban lettek berendezve, melyek a múlt század elejének hangulatát idézik, miközben minden modern kényelemmel el vannak látva.

A belső tervezésért ismét a londoni David Collins Studio felel; a kényelmes, ízléses és elegáns szobák természetes anyagokkal és egy kevés magyar stílusjeggyel lettek gondosan személyre szabva, ötvözve az épület építészeti és történelmi dicsőségét a tervezők bravúros munkájával.

Prémium hotel Budapesten 

A szálloda különböző típusú szobákat kínál, standardtól a deluxe kategóriáig, hogy minden vendég megtalálja a saját igényeinek és költségvetésének megfelelő szállást. A szobákban található luxus ágyak, magas minőségű ágyneműk és jól felszerelt fürdőszobák biztosítják, hogy Ön kényelemben érezhesse magát a tartózkodása alatt.

Hotel Budapesten fantasztikus reggelivel

Bár a Callas House és a Callas Café & Restaurant között nincs közvetlen átjárás, a hotel vendégei számára a reggelit az étterem egy erre kifejlesztett külön részén szolgálják fel. A Callas Café maga is népszerű étteremként működik, ahol a hagyományos magyar ételek mellett nemzetközi konyha remekeit is kóstolhatja meg. Az étterem elegáns belső tere és a kiváló kiszolgálás gondoskodik arról, hogy minden étkezés felejthetetlen élmény legyen.

Hotel Budapesten, közel a nevezetességekhez

A szálloda tökéletes kiindulópont a város felfedezéséhez. A Hősök tere, a Széchenyi Gyógyfürdő és a Városliget csupán néhány perc sétára található. A Parlament és a Budai Vár is könnyen elérhető tömegközlekedéssel vagy gyalog. A hotel közelében lévő luxus üzletek és divatos kávézók biztosítják, hogy a Budapesten töltött idő minden pillanatát élvezni fogja.

Művészi hotel Budapesten

Ha egy igazán egyedi, művészeti értékekkel átszőtt, kényelmes és központi helyen elhelyezkedő szállodát keres Budapest szívében, a Callas House minden szempontból ideális választás lehet. Az elegáns berendezés, a kiváló elhelyezkedés és a vendégek igényeit szem előtt tartó szolgáltatások garantálják, hogy Budapesti tartózkodása felejthetetlen élmény lesz. Látogasson el hozzánk, és tapasztalja meg maga is, mi teszi a Callas House-t a budapesti szállodák gyöngyszemévé.
Cookie Accepting