1061 Budapest, Andrássy Avenue 20   +3613540954   info@callashouse.com

Boutique Hotel Budapesten - Callas House

HU EN

Boutique hotel Budapesten, art deco stílusban

Budapest szíve, az Andrássy út és a Magyar Állami Operaház szomszédságában elhelyezkedő Callas House egyedülálló eleganciával üdvözli vendégeit. Ez a boutique hotel nem csupán szálláshelyként szolgál, hanem egy olyan művészi alkotás, ahol a történelem és modern design ötvöződik az art deco és szecessziós stílus jegyeivel.
Boutique Hotel Budapesten

Boutique Hotel Budapesten történelmi épületben

A Callas House épülete eredetileg Zsigmond Komperz, egy jelentős kereskedő és bankár megbízásából épült 1881-ben. A neoreneszánsz palota tervezője, Vilmos Freund az építészet európai irányzatait követve hozott létre egy lenyűgöző épületet, amely mára egyike Budapest impozáns, történelmi épületeinek. 

A 20. század elején az épület alján Károly Seemann nyitotta meg híres kávézóját, amely később Windsor néven vált ismertté, és az Angol-Magyar Bank irodájaként is funkcionált. Az épület földszintje 2006-ban nyerte vissza kávézó funkcióját, majd David Collins neves belsőépítész keze alatt art deco stílusban újult meg. Collins neve összeforrt a nemzetközi design világával, olyan híres helyszínek tervezőjeként ismert, mint Gordon Ramsay étterme Londonban vagy a The Ritz Carlton lakások Bangkockban.

Az egyik legimpozánsabb boutique hotel Budapesten

A Callas House 2016-ban nyitotta meg kapuit, mint boutique hotel, amely ugyancsak a David Collins Studio tervei alapján készült. A hotel kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az art deco stílus elemeit modern és kényelmes designnal ötvözzék. Az épület felső két emeletén található 25 luxusszoba mindegyike egyedi bútorokkal, természetes anyagokkal és finom stílusjegyekkel van berendezve.

David Collins munkájának középpontjában mindig is az állt, hogy tervezéseiben elegánsan ötvözze a múltat és a jelent, amit a Callas House boutique hotelben is tisztán láthatunk. Az étterem belső tereiben a klasszikus art deco stílusjegyek, mint a sima felületek, az erős szimmetria és a feltűnő díszítések egy modern és friss stílusban jelennek meg, ami remekül ötvözi a hagyományos kézművességet a mai újításokkal.

Egyedi hangulatú boutique hotel Budapesten

A vendégszobák kialakítása során a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a részletekre, így minden szoba egyedi hangulatot áraszt, amely tükrözi Budapest és az épület gazdag történelmét. A hotel belső terei nem csupán a kényelmet szolgálják, hanem inspiráló környezetet is biztosítanak, amely hűen tükrözi a múlt század eleji Budapest pezsgő kulturális életét.

Boutique hotel Budapesten: tökéletes helyszín a felfedezéshez

Azok számára, akik igazán mélyrehatóan szeretnének elmerülni Magyarország gazdag kulturális örökségében és megismerni az igazi magyar szokásokat, a Callas House több mint ideális választás. A hotel előnyös helyzete Budapest központjában ideális kiindulópontot nyújt a vendégek számára, hogy felfedezzék a magyar kultúrát és hagyományokat. Minden csak egy karnyújtásnyira van, legyen szó híres nevezetességekről, autentikus gasztronómiai élményekről vagy a helyi kultúra megismeréséről.

A szálloda közvetlenül az Andrássy úton található, amely Budapest egyik legszebb és legelőkelőbb sugárútja, tele luxusüzletekkel, stílusos kávézókkal és lenyűgöző műemlékekkel. A vendégek néhány lépésre vannak a Magyar Állami Operaháztól, és könnyen elérhetik Budapest további nevezetességeit is, mint például a Hősök terét vagy a Szépművészeti Múzeumot. A környék gazdag kulturális kínálata és a hotel magas színvonalú szolgáltatásai garantálják, hogy minden vendég felejthetetlen élményekkel gazdagodjon.

Boutique hotel Budapesten: egyedi élmények a Callas House-ban

A Callas House kivételes elhelyezkedése Budapest egyik legjómódúbb és legelőkelőbb negyedében, az Andrássy úton garantálja, hogy a vendégek a legmagasabb színvonalú kényelemben és eleganciában részesüljenek. Ez a környék, amely híres konzervatív és kifinomult stílusáról, tökéletesen tükrözi a hotel által képviselt magas szolgáltatási színvonalat és vendégközpontúságot.

A hotel művészeti stílusa és a környék vibráló atmoszférája együttesen biztosítják, hogy mindenki számára maradandó élményt nyújtsanak. Ha Ön is szeretné átélni a budapesti art deco varázsát, látogasson el hozzánk, és engedje, hogy a Callas House vendégszeretete magával ragadja!
Cookie Accepting