1061 Budapest, Andrássy Avenue 20   +3613540954   info@callashouse.com

Andrássy út hotel - Callas House

HU EN

Andrássy út hotel: amikor a történelem találkozik a modern kényelemmel

Az Andrássy út, Budapest egyik ikonikus sugárútja, mindig is a főváros szívében lévő pezsgő életet és eleganciát képviselte. A világörökség részeként számon tartott út mentén sorakozó impozáns épületek között különleges helyet foglal el a Callas House, mely 2016-ban nyitotta meg kapuit, hogy új színfoltja legyen a budapesti szállodaiparnak. Ez a hotel nem csak egy szálláshely, hanem egy olyan történelmi és modern elemeit ötvöző művészeti alkotás, mely méltán büszkélkedhet különleges vendégszobáival és exkluzív környezetével.
Andrássy út hotel

Andrássy út hotel art deco stílusban

A Callas House helyet kapott az Andrássy út egyik műemléki jellegű épületében, amely eredetileg az art deco és art nouveau stílus jegyeit hordozza. A hotel kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az eredeti építészeti elemek megőrzésével, mégis minden modern igényt kielégítő kényelmet biztosítsanak a vendégek számára. Az egyedi és intim vendégszobák igazi és szokatlan élményt nyújtanak minden látogatónak, akik ebben a történelmi atmoszférában találhatnak menedéket a modern világ forgatagából.

Andrássy út hotel: kiváló tömegközlekedési lehetőségek

A Callas House Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, az Andrássy úton található, ahol a kulturális élet és a divatos üzletek sora teszi igazán vonzóvá a környéket. Az Andrássy út több, mint csak egy utca; ez a hely Budapest kulturális és történelmi örökségének egyik központi eleme, amely könnyen elérhető tömegközlekedéssel. A hotel közvetlen környezetében található metróállomások, busz- és villamosmegállók biztosítják, hogy a vendégek gyorsan és kényelmesen felfedezhessék a város többi részét is.

Andrássy út hotel: exkluzivitás és stílus 

A Callas House tökéletes választás azok számára, akik az exkluzivitás kedvelői. A szálloda közvetlen környezetében található Andrássy úti luxus üzletek sora biztosítja, hogy a high-fashion iránt érdeklődő vendégek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb stílusú és minőségű termékeket. 

A House mellett elhelyezkedő Callas Café & Restaurant szintén magas minőséget kínál koktélozásra, kávézásra és étkezésre, várva mindenkit, aki méltó helyen szeretne étkezni, vagy csak finom italokat kóstolni.  

Az étteremben a Callas House vendégei számára egy külön, erre elkülönített részen kínál a szálloda remek reggelit, ahol nyugodt és elegáns környezetben élvezhetik a nap első, ízletes étkezését. Ez a speciálisan kialakított terület tökéletes helyszínt biztosít a kellemes reggelihez, lehetővé téve, hogy vendégek nyugodtan indítsák a napjukat. Friss erővel és jókedvvel aztán belevethetik magukat az Andrássy út izgalmas forgatagába, felfedezve a környék kulturális és vásárlási lehetőségeit.

Andrássy út hotel: vendégélmény magas színvonalon

A Callas House-ban minden vendég számára biztosított a magas színvonalú kiszolgálás és a vendégközpontú szemlélet. A szálloda személyzete minden részletre odafigyel, hogy a vendégek itt tartózkodása felejthetetlen és kényelmes legyen. A szobák egyedi berendezése és a különleges atmoszféra mellett a hotel étterme is kiváló gasztronómiai élményeket kínál, ahol a hagyományos magyar konyha remekeit is felfedezhetik a látogatók, modern köntösben tálalva.

Andrássy út hotel: kulturális kapcsolódási pontok

A Callas House szorosan kapcsolódik a budapesti kulturális élet szívéhez, így a vendégek könnyedén részt vehetnek a város művészeti és kulturális rendezvényein. A közeli színházak, múzeumok és galériák gondoskodnak arról, hogy a kultúra iránt érdeklődő vendégek is gazdag és tartalmas programokon vehessenek részt.

A Callas House az Andrássy úton egyedülálló szálláshely, ahol a történelem és a modern kényelem tökéletes összhangban van egymással. Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a különleges élménynek, látogasson el a Callas House-ba, és merüljön el a luxusban, amelyet csak Budapest szívében tapasztalhat meg.
 
Cookie Accepting